Om os

Restaurant Rummelig ejes af den 44 årige lokale restauratør og kok Kim Hansen. Kim overtog restauranten i det Gamle Posthus i Brædstrup i 2023 efter at have drevet Café Banesti på den anden side af vejen i 2 år. I dag driver Hr. Hansen Gastronomi Aps. både Café Banesti & Restaurant Rummelig med tilhørende selskabslokaler i det gamle Mejeri.

Vi må aldrig glemme hyggen

Vi ønsker at skabe et åndehul for store madoplevelser i et af Danmarks mest naturskønne områder. Derfor har Restaurant Rummelig forkælelsen i centrum. Forkælelse for smagsløgene – og for sjælen. Her kan du koble helt fra, og opleve stemningen af hygge og rummelighed samt lade dine smagssanser forkæle med kokkenes gode håndværk.


Køkkenet på Restaurant Rummelig

Køkkenet på Restaurant Rummelig er hverken klassisk fransk eller asiatiske, men spænder bredt med inspiration fra kokkene i og omkring restauranten. Der bliver arbejdet med både dybde og ikke mindst friskheden/syren i alle vores retter som både skal være intense for smagsløgene, næsen og øjnene.

Vi arbejder med lokale råvare i restauranter og dyrker en del af vores grøntsager selv i lokalområdet. Ideen med selv at høste grøntsagerne om morgenen og gøre dem klar i løbet af dagen til aftenens gæster, er en stadig større del af restaurantens dna.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Restaurant Rummelig.