Bryllup

Bryllup i vores lækre selskabslokaler eller i restauranten.
Når de store øjeblikke i livet fejres, er det vigtigt, at rammerne er lækre og alting fra mad, vin, opdækning og service er perfekt. Skal I holde bryllup, er Restaurant Rummelig et oplagt sted. Vi kan klare alt fra små intime bryllupper til store og overdådige bryllupsfester. Hos os har du flere muligheder og vi har lokaler der passer til enhver fest i naturskønne omgivelser. Ydermere har vi gratis parkering lige udenfor døren.


Bryllupsarrangementet
Hos Restaurant Rummelig er vi 3 erfarne kokke/tjenere med over 30 års erfaring i at arrangere fantastiske bryllupper, lige fra det lille intime bryllup til det store overdådige bryllupsfest. Vi har et fast samarbejde med Fru Hansen Blomster, som kan være det sidste der gør netop dit bryllup til noget helt specielt, når der skal pyntes op til bryllupsfest.

Bryllupslokale på Restaurant Rummelig
Først skal vi finde det rette lokale. Vi har flere bryllupslokaler at vælge mellem. Her er små og intime selskabslokaler i Mejeriet, vi har caféen og ikke mindst Restaurant Rummelig med det åbne køkken og hyggelige omgivelser.

Få rundvisning i lokalerne inden brylluppet
Alt, vi ønsker, er at skabe de romantiske rammer omkring jeres bryllup, så I får en uforglemmelig oplevelse. Vi vil være mere end glade for at arrangere en personlig rundvisning af vores lokaler, så du kan se dem i virkeligheden og få mere information om mulighederne hos Restaurant Rummelig.


Bryllupspakker på Restaurant Rummelig
Aftenen aftales som i ønsker det. Vi skræddersyer netop jeres bryllup ud fra ønsker og budget.


Rummeli´s aftens bryllupspakke
Det er pakken for jer, der ønsker en fest fra kl. 17 til 02. Vi sørger for aperitif med små salte snacks serveret ude, hvis vejret tillader det, 3-retters bryllupsmiddag og udvalgte vine ad libitum, aftenkaffe og natmad. 

Pris for denne pakke starter fra 995,- kr. pr. person.


Rummeli´s store bryllupsfestpakke
Skal bryllupsfesten være gennemført, er det Den store bryllupsfestpakke, du skal gå efter. Her starter vi på Restaurant Rummelig kl. 15 og slutter kl. 02.00. Det inkluderer

Reception i eget lokale
Buffet med kaffe/te, kolde vine og snacks
Bryllupsfesten i et af de skønne festlokaler eller i restauranten
3-retters bryllupsmenu
Udvalgte vine tilpasset menuen ad libitum fra start til slut
Kaffe/te med chokoladebrud på belgisk chokolade
Bar med øl, vand og vin
Natmad 

Bryllupspakken koster 1.250 kr. pr. person.