Selskabsmenuer


2 retter                             395,-

3 retter                             450,-

4 retter                             495,-

Min. 20 kuverter 

(er i under 20 gæster er det muligt at vælge retter fra aftenmenu i restauranten)


Forret


Varmrøget færøsk laks serveret med rygeostcreme, syltet fennikel, citron, håndpillede rejer & grønne asparges
Rimmet kammuslinger serveret med røget broccolicreme, crudité,  limevinaigrette, 

syltede æbler & ørredrogn       + kr. 55,-

Pani puri med rørt ørred, græsk yoghurt, lime & purløg serveret med syrnet kærnemælk, syltet majroe, radisser & syltede grønne asparges
Ceviche af torskefisk med yuzo, agurk, chili, rød grape, avokadocreme & ponzusauce

Blomkålssuppe med ramsløgsolie, kyllingesouffle, sprød kyllingeskind & brøndkarse

Kyllingeterrine med syltet forårsløg  & skinke fra Ceru hertil serveres bønnemush med spidskommen & grillede grøntsager i æbleeddike & økologisk rapsolie 

 Sortfodsskinke med burata, basilikum, ristede mandler, høvlet trøffelpicorino 

& dehydrerede blommetomater      + kr. 55,-


Hovedretter


Grillet farseret kyllingebryst med grillet spidskål, havgus, søde beder i cider, kørvelsauce, stegt hvidløgspolenta & friske urter
Timianstegt kalveculotte (sous  vide)  med rosmarinkartofler, smørstegte gulerødder, selleripure, skalotteløg i balsamico samt sauce aromatik 

 Ølbraiserede oksehaler serveret med let kartoffelpure, sprøde løg, smørstegte pastinakker, syltede ribs & skysauce med urter
Rosastegt oksemørbrad med høvlet andeleversmør, bagte jordskokker, pure,  aspargesbroccoli, smørstegte kartofler med løvstikke &  portvinsglace      + kr. 65,-

Rosastegt krondyrryg serveret med smørristede svampe, søde rødbeder i balsamico, puré, sennepssauce, syltede tyttebær & hvide kartofler          + kr. 65,-


Cider & anis braiserede svinekæber serveret med rodfrugtmos, stegte bøgehatte, krydderbagt butternutsquash, syltede skalotteløg & skysauce fra retten
Bagt kulmule med persillesmør serveret med hvide kartofler, ørredrogn samt frikassé med selleri, porre & fennikel 


Desserter


Hvid cholade brownie med valnødder hertil havens bær, vaniljeis, nougatine & saltkaramel

Blommetærte med marcipan hertil sød madeira, blomme chutney, creme anglaise & tørrede blommer

Rummeli´s ostebord -  min. 10 forskellige danske & udenlandske oste,

knækbrød & hjemmelavet tilbehør    + kr. 50,-

Profitoreles med solbærcreme, ahornsaltkaramel, friske solbær fra haven, solbærsorbet, solbærculis & mandelkrokant

Kastanje & peanutbutter fudge cake serveret med sorbet, syltet ananas, ananassifon & hvid chokoladesauce

med kardemomme
Æbletriffli med mascaponevreme, hasselnødmüsli, solbærculis & saltkaramel


Karamel & anis pocheret pære hertil verbenasukker, hjemmelavet vaniljeparfait, hasselnød, creme anglaise
Lime cheesecake med passionsgele hertil syltede skovbær, kondenseret mælk, ingefærcrumble & passionsfløde