Menu
Startside
Menuer
Aftenmenu
Frokostmenu
Vinkort
Møder & Gastronomi
Mad ud af huset
Julemenu 2024
Månedens menu
Arrangementer
Simre onsdage
Selskaber
Selskabsmenuer
Lokationerne
Konfirmation
Barnedåb
Mindehøjtidelighed
Bryllup
Om os
Julen 2024
Hent selskabsmenuerne til udskrivning her.
Selskabsmenuer
2 retter 395,-
3 retter 450,-
4 retter 495,-
Min. 20 kuverter
(er i under 20 gæster er det muligt at vælge retter fra aftenmenu i restauranten)
Forret
Varmrøget færøsk laks
serveret med rygeostcreme, syltet fennikel, citron, håndpillede rejer & grønne asparges
Rimmet kammuslinger serveret med røget broccolicreme, crudité, limevinaigrette,
syltede æbler & ørredrogn + kr. 55,-
Pani puri med rørt ørred, græsk yoghurt, lime & purløg serveret med syrnet kærnemælk, syltet majroe, radisser & syltede grønne asparges
Ceviche af torskefisk med yuzo, agurk, chili, rød grape, avokadocreme & ponzusauce
Blomkålssuppe med ramsløgsolie, kyllingesouffle, sprød kyllingeskind & brøndkarse
Kyllingeterrine med syltet forårsløg & skinke fra Ceru hertil serveres bønnemush med spidskommen & grillede grøntsager i æbleeddike & økologisk rapsolie
Sortfodsskinke med burata, basilikum, ristede mandler, høvlet trøffelpicorino
& dehydrerede blommetomater
+ kr. 55,-
Hovedretter
Grillet farseret kyllingebryst med grillet spidskål, havgus, søde beder i cider, kørvelsauce, stegt hvidløgspolenta & friske urter
Timianstegt kalveculotte (sous vide) med rosmarinkartofler, smørstegte gulerødder, selleripure, skalotteløg i balsamico samt sauce aromatik
Ølbraiserede oksehaler serveret med let kartoffelpure, sprøde løg, smørstegte pastinakker, syltede ribs & skysauce med urter
Rosastegt oksemørbrad med høvlet andeleversmør, bagte jordskokker, pure, aspargesbroccoli, smørstegte kartofler med løvstikke & portvinsglace + kr. 65,-
Rosastegt krondyrryg serveret med smørristede
svampe, søde rødbeder i balsamico, puré, sennepssauce, syltede tyttebær & hvide kartofler + kr. 65,-
Cider & anis braiserede svinekæber serveret med rodfrugtmos, stegte bøgehatte, krydderbagt butternutsquash, syltede skalotteløg & skysauce fra retten
Bagt kulmule med persillesmør serveret med hvide kartofler, ørredrogn samt frikassé med selleri, porre & fennikel
Desserter
Hvid cholade brownie med
valnødder hertil havens bær, vaniljeis, nougatine & saltkaramel
Blommetærte
med
marcipan hertil sød madeira, blomme chutney,
creme anglaise & tørrede blommer
Rummeli´s ostebord -
min. 10 forskellige danske & udenlandske oste,
knækbrød & hjemmelavet tilbehør + kr. 50,-
Profitoreles med
solbærcreme, ahornsaltkaramel,
friske solbær fra haven,
solbærsorbet, solbærculis & mandelkrokant
Kastanje &
peanutbutter fudge cake
serveret med sorbet, syltet ananas, ananassifon & hvid chokoladesauce
med kardemomme
Æbletriffli med mascaponevreme, hasselnødmüsli, solbærculis & saltkaramel
Karamel & anis pocheret pære hertil
verbenasukker, hjemmelavet vaniljeparfait, hasselnød, creme anglaise
Lime cheesecake med passionsgele hertil syltede skovbær, kondenseret mælk, ingefærcrumble & passionsfløde