Simre onsdage

Hver onsdag afholder vi simre onsdag hos Restaurant Rummelig.
Vi starter tidligt om morgenen med at ordne kødet & skrælle grøntsagerne. Vi sætter retter over og simre i laaaaaang tid og inden gæsterne ankommer laver vi kronen på værket, nemlig saucen. Vi sparer ikke smør & fløde og retterne vælges ud fra det danske og franske koge og stegekøkken. Følg med på facebook, hvor der også er mulighed for at komme med ønsker til netop den ret du blev introduceret for som barn i din families køkken.
Vi tillader os at aflyse simre onsdage med under 10 personer booket dagen før kl. 20.00
Bestil bord på 22 73 87 40 eller book online herunder
Se menuerne nedenfor på siden
Simreretten ud af huset

Vores onsdagssimreret serveres også ud af huset. Vi pakker retten lunt i ildfaste fade, skåle osv. og kommer den i en varmekasse til afhentning i restauranten. Vi tager 200,- i pant for service og varmekasse som du får retur når du afleverer servicen rengjort i restauranten. 

Onsdags Menuer

Onsdag d. 2 oktober
Whisky-anis braiseret oksebryst 

med rodfrugtmos, forårsløg, smørristede svampe & whisky-skysauce

kr. 165,-  inkl. dessert 195,-

Onsdag d. 09 oktober 
Ølbraiserede svinekæber

med champignon, gulerødder, selleri, limabønner samt kartoffelmos & skysauce af retten 

kr. 165,-  inkl. dessert 195,-

Onsdag d. 16 oktober
Helstegt kylling Danoise

med stegte vinteræbler& tranebær, bagte rødder, pebersyltede agurker, hvide kartofler & skysauce

kr. 165,-  inkl. dessert 195,-

Onsdag d. 23 oktober
Sprængt langtidsstegt & glaceret kølle af gris

med stuvet grønkål, selleripure, honningglaserede rødbeder samt urtestegte kartofler

kr. 165,-  inkl. dessert 195,-

Onsdag d. 30 oktober
Sprængt kalvespidsbryst

Dampede grøntsager, syltede tyttebær, hvide kartofler, flødepeberrodssauce samt hakket persille

kr. 165,-  inkl. dessert 195,-

Onsdag d. 6 november
Osso Bucco

med rødder, svampe, kartoffelmos, sprød rosmarin & sauuce af skyen

kr. 165,-  inkl. dessert 195,-

Onsdag d. 13 november
Vildtgryde med bøgehatte

med rodfrugter, urter, portvin, enebær, kartoffelmos & tyttebær

kr. 165,-  inkl. dessert 195,-

Onsdag d. 20 november
Coq au vin

Kylling i vin med champignon, rodfrugter, kartoffelmos, skysauce og friske urter

kr. 165,-  inkl. dessert 195,-