Vores onsdagssimreret serveres også ud af huset. Vi pakker retten lunt i ildfaste fade, skåle osv. og kommer den i en varmekasse til afhentning i restauranten. Vi tager 200,- i pant for service og varmekasse som du får retur når du afleverer servicen rengjort i restauranten.
med rodfrugtmos, forårsløg, smørristede svampe & whisky-skysauce
med champignon, gulerødder, selleri, limabønner samt kartoffelmos & skysauce af retten
med stegte vinteræbler& tranebær, bagte rødder, pebersyltede agurker, hvide kartofler & skysauce
med stuvet grønkål, selleripure, honningglaserede rødbeder samt urtestegte kartofler
Dampede grøntsager, syltede tyttebær, hvide kartofler, flødepeberrodssauce samt hakket persille
med rødder, svampe, kartoffelmos, sprød rosmarin & sauuce af skyen
med rodfrugter, urter, portvin, enebær, kartoffelmos & tyttebær
Kylling i vin med champignon, rodfrugter, kartoffelmos, skysauce og friske urter
Ophavsret ©